Maanviljelyn

Tuo palanen puutarhaa kotiisi Kotitapetin tapettituotteilla

Innokas puutarhuri tai maanviljelijä haluaa usein tuoda palasen puutarhaa myös kotiinsa. Tämä onnistuu helposti Kotitapetin laadukkailla tapettituotteilla. Kotitapetilta löytyy nimittäin monia upeita tapettimalleja, jotka tuovat mieleen muistoja puutarhasta!

Miksi kotitapetti.fi?

Tapetit on helppoa, edullista ja nopeaa tilata netistä https://www.kotitapetti.fi/-osoitteesta. Kotitapetti.fi tarjoaa tapeteilleen jopa maksuttomat toimitukset sekä hintatakuun! Myös erilaisten tapettimallien selaaminen ja vertailu on erityisen helppoa verkkokaupassa. Etenkin korona- ja hellejaksoilla moni asiakas arvostaa sitä, että ostoksia voi tehdä etänä ajasta ja paikasta riippumatta. Näistä ja monista muista syistä puutarha-teemaisten tapettien ostopaikaksi kannattaa valita Kotitapetti-verkkokauppa!

Muutamia kauniita puutarha-teemaisia vaihtoehtoja

Yksi kauneimmista Kotitapetin perinteisistä puutarhateemaisista tapeteista on Dahlia Garden -tapetti (7666). Tapetti kuuluu Boråstapeter-tuotemerkille ja suosittuun Falsterbo III -mallistoon. Tyypiltään se on non-woven-tapettia. Tapetin pohjaväri on vihreä, minkä lisäksi tapetin kuvioinnista löytyy esimerkiksi kaunista roosaa. Kuvion kohdistamisessa käytetään tasakohdistusta. Puutarhatunnelmaa hehkuvan tapetin kuviot ovat näyttäviä ja niiden kuviokorkeus on 53 senttimetriä. Tapetin leveys on 0,53 metriä ja pituus 10,05 metriä.

Pimpernel-tapetti (210388) on toinen loistava vaihtoehto, kun kotiin halutaan luoda puutarhamaista tunnelmaa! Tämä tapetti kuuluu William Morrisin tuotemerkkiin ja sen Archive-mallistoon. Tyypiltään tapetti on paperitapettia. Sen pääväri on vihreä ja toinen väri oranssi. Tämä tapetti asennetaan siten, että kuvio kohdistetaan tasakohdistuksella. Tapetin näyttävät kuviot ovat korkeudeltaan 45,5 senttimetriä. Tapetin leveys on 0,52 metriä ja pituus 10,05 metriä. Tämän tapetin tyyli on kukallinen ja sopii siten hyvin puutarhateemaan.

Kolmas vaihtoehto, jonka haluamme nostaa tässä esiin ja joka sopii puutarhateemaa tavoittelevaan kotiin, on Kotitapetin Nocturne (7270) -tapetti. Tämä vaihtoehto on tuotemerkiltä Boråstapeter ja se kuuluu suosittuun Tradition-mallistoon, vieläpä sen Nocturne Special Edition -mallistoon. Tyypiltään tämä tapetti on non-woven-tapettia ja sen pääväri on vihreä. Tapetin kuvion kohdistuksessa käytetään tasakohdistusta. Tapetin kuviokorkeus on 53 senttimetriä ja sen leveys on 0,53 metriä. Tapetin pituus on 10,05 metriä ja tyyli on puutarhateemaan soveltuva kukallinen tyyli.

Perinteisten tapettien ohella puutarhateemaa kotinsa seinille etsivän tapetoijan kannattaa tutustua myös Kotitapetin valokuvatapetteihin. Voit halutessasi tulostaa tapettiisi itse valitsemasi kuvan, joka voi olla vaikkapa paras otoksesi omasta puutarhastasi, tai valita valmiin valokuvatapettivaihtoehdon verkkokaupan valmiiden puutarhatapettimallien joukosta.

Valmiiden valokuvatapettien osalta kannattaa tutustua esimerkiksi valokuvatapettien Kukkia-kategoriaan. Esimerkiksi kauniit auringonkukat tuovat näyttävää ja aurinkoista tunnelmaa kotiin, jossa ei pelätä käyttää värejä! Löydät upean auringonkukkatapetin Kotitapetilta Fotolia-id:lla 76362209. Kotitapetin valokuvatapetit on mahdollista räätälöidä kotisi seinien mittojen mukaan. Muista siis ilmoittaa seinämitat tilatessasi valokuvatapettia ja lisätä sekä korkeuteen että leveyteen 3–5 senttimetriä leikkausvaraa. Tilausvaiheessa voit myös rajata valokuvatapetin kuvaa siirtämällä tilauslomakkeen kehystä napsauttamalla.

Tutustu Kotitapetin tapetointiohjeisiin

Jos aiot asentaa tapetin itse, kannattaa alkuvalmistelut tehdä huolella. Jotta tapetin asentaminen onnistuisi mahdollisimman hyvin, kannattaa tutustua Kotitapetin näppäriin tapetointiohjeisiin. Varmista myös, että ymmärrät kuinka valitsemasi tapetin kuviot kohdistetaan. Kun tapetointi alkaa sujua, tapetoit nopeasti kotiisi näyttävää puutarhatunnelmaa. Kannattaa myös miettiä, riittääkö jokaiseen huoneeseen yksi puutarhateemainen tehosteseinä vai pidätkö enemmän siitä, että huoneen jokainen seinä tapetoidaan samalla puutarhateemaisella tapetilla. Usein näyttävän lopputuloksen saa jo sillä, että tapetoi yhden tehosteseinän ja maalaa huoneen loput seinät tapettiin sopivalla maalilla.

ashe