Maanviljelyn

Koiransängyt puutarhan aktiivisille vahtikoirille

Koira on mukavaa seuraa puutarhatöissä eikä koiran kanssa tule tylsää, sillä hupaisimmat tapaukset intoutuvat harjoittelemaan jopa juoksumatolla omistajiensa jalanjäljissä. Koira on myös oivallinen vahti, joka pitää kutsumattomat vieraat poissa puutarhasta. Rankan työpäivän jälkeen on tärkeää, että koira saa levähtää omassa rauhassa ja laadukkaat koiransängyt ovatkin tärkeitä tätä silmällä pitäen. Koiransängyt kannattaakin hankkia niin ulos puutarhaan kuin kodin sisällekin, sillä näin vahtikoira voi vetäytyä lepäämään aina kun siltä tuntuu.

Mistä vahtikoiran koiransängyt?

Vahtikoiran laadukkaat Koiransängyt on helppo tilata verkosta Zoo.fi-verkkokaupasta. Koira nukkuu vuorokaudessa melko paljon, joten sänkyjen laadukkuuteen kannattaa panostaa. Valitse koirasi tarpeisiin sopivat koiransängyt sisälle ja ulos. Jos koira tekee puutarhassa erityisen paljon töitä, saattaa sen turkki likaantua päivän aikana, joten kannattaa suosia petejä, jotka hylkivät vettä, likaa ja rasvaa.

Koiransängyt kannattaa ostaa netistä, sillä näin koiranomistaja säästää aikaa ja rahaa. Samalla hän säästää itseään myös stressiltä, sillä täydessä kauppakeskuksessa kiertely voi pahimmillaan olla hermoja raastavaa – etenkin erilaisten epidemioiden aikana. Jos tilaat Zoo.fi:lta kerralla tuotteita yli 50 eurolla, tarjoaa Zoo.fi sinulla ilmaisen toimituksen. Laajoista valikoimista on helppo löytää samaan tilaukseen muutakin tilattavaa ja jos valitsemasi koiransängyt maksavat alle 50 euroa, kannattaa samaan tilaukseen valita esimerkiksi laadukasta koiranruokaa. Säästät näin toimituskulut ja painavat koiranruokasäkit raahataan suoraan kotiisi. Zoo.fi:n toimitukset ovat lisäksi nopeita, joten tuotteita ei tarvitse odottaa kauaa.

Vinkkejä valintaan

Valitse mahdollisimman pehmeä mutta samalla kiinteä koiransänky koiran yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Ikääntyvät koirat nauttivat erityisen pehmeistä vaahtomuovista valmistetuista sängyistä, joissa niiden ikääntyvillä nivelillä on mahdollisuus levätä. Hieman kovempi sänky voi kuitenkin olla parempi aikuiselle terveelle koiralle. Kiinnitä huomiota siihen, että sänky on helppo puhdistaa ja että siinä on riittävästi tilaa.

Vinkkejä sängyn sijoittamiseen

On myös tärkeää, että koiralla on mahdollisuus vetäytyä sänkyynsä kaikessa rauhassa siten, ettei sitä häiritä kesken unien. Koiran sänky onkin hyvä sijoittaa johonkin rauhalliseen paikkaan, jossa koira voi tuntea olonsa turvalliseksi myös unen aikana. Erityisesti lapsille on tärkeää opettaa, että koirallakin on oikeus olla niin halutessaan rauhassa ja ettei nukkuvaa koiraa saa häiritä. Näin koira jaksaa vahtia puutarhaa ja koiran ja lapsen suhteella on hyvä pohja kehittyä koko koiran elämän mittaiseksi syväksi ystävyydeksi.

Kuinka paljon koiransängyt maksavat?

Koiransänkyjen hinta riippuu esimerkiksi niiden koosta ja materiaalista. Edullisimmat koiransängyt maksavat Zoo.fi:lla noin 25 euroa ja kalleimmat jopa lähes 200 euroa. Tälle välille mahtuu monenlaista hintaa ja sänkyä. Jos etsit mahdollisimman edullista sänkyä koiralle, kannattaa valita Zoo.fi:n hakuvalikosta Hinta, edullisin -lajitteluehto. Näin näet edullisimmat koiransängyt heti hakutulosten kärjessä ja näet jo ensisilmäyksellä millaisia vaihtoehtoja on tarjolla pienellä budjetilla.

ashe